Astrea / News / Partner promotie bij Astrea

15-11-2022

Partner promotie bij Astrea

Firm news | Astrea

Lorem ipsum dolor sit amet,
consetetur sadipscing elitr,
sed diam nonumy eirmod
tempor invidunt ut labore et
dolore

We zijn verheugd en trots te mogen aankondigen dat Barbara Terriere en Ruud De Houwer binnen Astrea tot partners zijn gepromoveerd.

Barbara is expert in distributie- en mededingingsrecht en heeft een specifieke ervaring in de automobielsector. Daarnaast is Barbara gespecialiseerd in zaken m.b.t. handelsagentuur, franchise, intellectuele eigendom, e-commerce, handelspraktijken, groepsaankopen, consumentenrecht, productaansprakelijkheid, gegevensbescherming en ICT-recht. Al meer dan 20 jaar staat zij lokale en internationale cliënten bij. Barbara is een lid van de Antwerpse Balie sinds 2000. Ze spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Frans en heeft een basiskennis van Spaans en Duits. Barbara is binnen het International Distribution Law Institute aangeduid als “Country Expert” in het Belgisch distributierecht.

Ruud is gespecialiseerd in handelsrecht, zee- en vervoerrecht, internationaal handelsrecht, commerciële overeenkomsten, en beslag- en executierecht. Hij beschikt over een ruime ervaring in het adviseren van nationale en internationale ondernemingen en overheden. Daarnaast heeft Ruud een uitgebreide expertise in alle aspecten van nationale en internationale handel, commerciële overeenkomsten en verzekeringsaangelegenheden. Ruud wordt aangeduid als een Next Generation Lawyer door Legal 500.

Zowel Barbara als Ruud maken al jaren deel uit van ons ijzersterk team. We wensen hun alle succes toe en uiteraard een stevige proficiat met deze mooie en belangrijke stap in hun carrière.