Astrea / what we do / Transport &
Logistics

Transport &
Logistics

Ons team transport en logistiek bieden cliënten gespecialiseerd advies inzake maritiem recht en transportrecht, logistieke dienstverleningscontracten, en beslag op schepen en goederen.

Met het hoofdkantoor in Antwerpen, de op één na grootste haven van Europa, beschikt ons team over een uitgebreide ervaring in het ondersteunen van maritieme spelers in geval van beslag, ladingschade, aanvaringen en averij-grosse, scheepsleasing en maritieme taxaties.

Ons transport- en logistiek-team behartigt zowel goederen- als scheepsbelangen en assisteert naast particulieren, zoals expediteurs en stuwadoors, eveneens bevoegde overheidsdiensten. Onder onze expertise valt eveneens het opstellen van verschillende types contracten en raamovereenkomsten voor logistieke dienstverleners en bevrachters.

Om u optimaal te kunnen adviseren en ondersteunen, valt ons transport- en logistiek-team terug op een uitgebreid internationaal netwerk van gespecialiseerde partners op verschillende locaties zoals Rotterdam, Londen, Hamburg, Singapore, New York en Hong Kong.

Onze diensten

  • Zeerecht en transportrecht
  • Beslag op schip, vracht en lading
  • Logistieke contracten